Motor

Neuville lidera el Ral·li Catalunya-Costa Daurada després de la 1a jornada

El català Nil Solans (Hyundai) s'ha estrenat amb una novena posició a la general després de la primera jornada, a dos minut i mig del líder

Actualitzat

El pilot belga Thierry Neuville (Hyundai) s'ha imposat al gal·lès Elfyn Evans i al francès Sébastien Ogier (tots dos de Toyota) en la primera etapa del Ral·li RACC Catalunya-Costa Daurada.

Neuville ha completat els sis primers trams d'aquest divendres en una hora, un minut, 26 segons i sis dècimes, tan sols 7 dècimes per sobre d'Evans, que s'havia imposat a la sessió matinal però a la tarda ha cedit davant Neuville -el vigent campió del ral·li-, que ha guanyat els tres últims trams. 

el cotxe de neuville
Neuville ha liderat la primera etapa (EFE)

Evans intenta evitar que Ogier s'alci amb el vuitè títol del Campionat del Món i que la resolució del títol s'ajorni fins a la darrera prova, que tindrà lloc a Monza (Itàlia) al novembre. Ogier només serà campió a l'asfalt de Salou si aconsegueix set punts més que Evans, mentre que Neuville ja no hi té opcions matemàtiques.

cotxe d'Elfyn Evans
Elfyn Evans, durant el tram de la Granadella en la primera jornada del Ral·li de Catalunya (EFE)

Pel que fa al català Nil Solans (Hyundai), campió del WRC3 i del Mundial Junior del 2017, s'ha estrenat amb una novena posició a la general després de la primera jornada, a dos minut i mig del líder. 

Dani Sordo (Hyundai) és quart a gairebé 25 segons de Neuville.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut