Elfyn Evans ha dominat la primera jornada del Ral·li de Suècia (EFE)
Motor

Elfyn Evans domina la primera jornada del Ral·li de Suècia

Actualitzat

La falta de neu ha estat un problema per als pilots en la primera jornada del Ral·li de Suècia. Amb pneumàtics estrets amb claus per córrer sobre neu, els cotxes no disposaven de bona adherència a les zones on hi havia terra o asfalt, on els pneumàtics es quedaven sense claus.

Elfyn Evans, que ja va ser un dels protagonistes en el passat Ral·li de Montecarlo, és el pilot que n'ha tret més bon partit i, després de les quatre proves especials disputades, ocupava el primer lloc, amb vuit segons i mig d'avantatge sobre l'actual campió del món, Ott Tänak, que sembla completament refet després de l'accident que va tenir a Montecarlo.

Kalle Rovanpera, que ha lluitat amb el seu company a Toyota Elfyn Evans, en la primera part de la jornada ha perdut el segon lloc després d'una virolla en què ha perdut molt temps. El jove pilot finlandès li porta 3 segons d'avantatge a Sébastien Ogier. El líder del mundial, Thierry Neuville, era el primer de passar i ha perdut molt temps. Ocupa el sisè lloc a 23 segons del líder en un ral·li en què s'han pogut veure imatges espectaculars pels canvis d'adherència que trobaven els pilots sobre la pista.

 

ARXIVAT A:
Mundial de ral·lis
Anar al contingut