Cristiano no ha pogut evitar la derrota del Manchester United (EFE/EPA/Alessandro della Valle)
futbol

El Young Boys sorprèn el Manchester United tot i el gol inicial de Ronaldo (2-1)

Els suïssos acaben guanyant al temps afegit després de jugar amb un més des del minut 32 per l'expulsió de l'anglès Wan-Bissaka

Xavi LorenteActualitzat

El Manchester United s'ha quedat amb un pam de nas en el retorn de Cristiano Ronaldo a la Champions amb la samarreta dels diables vermells. El de Funchal ha igualat Iker Casillas com jugador amb més aparicions (177) a la Lliga de Campions, però se n'ha anat de Berna amb una derrota sorprenent a l'últim sospir.

Cristiano ha estat protagonista ja abans de començar el matx. I és que durant l'escalfament el portuguès ha deixat estabornit un membre de seguretat amb un xut fortíssim de manera absolutament involuntària.

Ronaldo ha constatat el seu idil·li un cop més amb el gol marcant també en la seva reestrena a la Champions amb la samarreta del United. Corria el minut 13 quan CR7 ha avançat el seu equip després d'una assistència del seu compatriota Bruno Fernandes. Els diables vermells s'han quedat amb 10 a la mitja hora de joc per l'expulsió per vermella directa de Wan-Bissaka. El lateral dret anglès ha fet una entrada terrible sobre Christopher Martins, a qui li ha clavat els tacs al turmell en una trepitjada molt violenta.

A la segona part, el Young Boys ha aprofitat la superioritat numèrica per empatar per mitjà de Nicolas Ngamaleu. Amb Ronaldo ja substituït per mirar d'assegurar l'empat, el United ha encaixat el gol de la derrota al temps afegit. Siebatcheu ha donat els tres punts als suïssos.