Antonio Adán en el moment de l'expulsió
Antonio Adán en el moment de l'expulsió (EFE)
Champions

El xou d'Adán: regala un gol i acaba expulsat

L'exporter del Reial Madrid ha estat el gran protagonista del partit entre el Marsella i l'Sporting de Portugal

Redacció Esport3Actualitzat

El partit al Stade Vélodrome ha començat de la millor manera possible per als interessos de l'Sporting de Portugal. L'exblaugrana Francisco Trincao ha inaugurat el marcador al primer minut de joc amb un gran gol individual.

El portuguès semblava que facilitava les coses perquè el seu equip s'emportés la tercera victòria consecutiva a la Champions. Les coses, però, s'han començat a tòrcer quan Antonio Adán, exporter del Reial Madrid, ha donat el gol en safata a un altre exblaugrana, Alexis Sánchez.

El porter ha badat amb la pilota als peus i, quan ha volgut xutar, el davanter xilè li ha guanyat la partida per empatar al minut 13. Tot plegat, s'ha convertit en el gol anecdòtic de la jornada.

No tot ha acabat aquí, ja que Antonio Adán ha tornat a ser protagonista minuts més tard. L'acció ha passat al minut 22, quan el porter ha sortit de l'àrea per tallar una acció rival i ha acabat tocant la pilota amb les mans. El col·legiat del partit no s'ho ha pensat i ha ensenyat la vermella directa a Adán, que en qüestió de deu minuts ha viscut un autèntic malson. 

Anar al contingut