Bàsquet

El Winterthur Barça visita la pista del Caja San Fernando amb l'objectiu de seguir la ratxa de victòries

El Winterthur Barcelona juga aquesta tarda a la pista del Caja San Fernando. Els blaugranes volen seguir amb la seva bona línia de resultats a la Lliga ACB després d'aconseguir la classificació matemàtica per als quarts de final de l'Eurolliga. Els homes de Dusko Ivanovic esperen no acusar el desgast físic després de viatjar directament a Sevilla des de Polònia. Els altres dos equips catalans juguen els seus respectius partits aquest diumenge. El DKV Joventut rep el TAU Vitòria i l'Akasvayu Girona, l'Estudiantes a Fontajau.

Actualitzat
Els blaugranes volen continuar amb la seva escalada a la Lliga ACB. D'ençà que van guanyar la Copa, el Winterthur Barça només ha perdut un partit, contra el Panathinaikos a l'Eurolliga, i els dubtes de principis de temporada s'han esvaït. En canvi el Caja San Fernando viu moments més difícils, amb canvi d'entrenador inclòs. Moncho López va arribar fa poc més d'una setmana per substituir el català Manel Comas. Tot i això els sevillans lluiten per estar entre els vuit millors.

El Barça va jugar dijous a Polònia, i l'equip es va haver de desplaçar directament a Sevilla, i només té un dia i mig per preparar aquest partit. El pivot italià Denis Marconatto ha lamentat aquest contratemps i ha reconegut que l’equip arribarà cansat però amb moral per sumar un nou triomf.

Dusko Ivanovic continua amb la baixa de Mario Kasun, que està en la recta final de la seva recuperació. Mentrestant, els jugadors més destacats del Caja San Fernando són el base Hollis Price i l'aler pivot Demetrius Alexander, de qui l'extècnic, Manel Comas, va dir que era un NAF, segons les seves paraules, un “negre atlètic fraudulent'. Alexander no ha millorat el rendiment després d'aquestes declaracions.

El partit entre el Caja San Fernando i el Winterthur Barça començarà a les set del vespre.
Anar al contingut