Eurolliga

El Winterthur Barça té aquest vespre la primera oportunitat de classificar-se per a la Final Four

El Winterthur Barça pot certificar aquest vespre (20.45 h, al 33 i Catalunya Ràdio) el seu passaport a la Final Four de Praga. L'equip de Dusko Ivanovic és a Madrid per jugar el segon partit dels quarts de final de l'Eurolliga. Els blaugranes, que van guanyar dimarts passat al Palau, ja van vèncer a Vistalegre en la primera volta de l'ACB. L'entrenador del Winterthur Barcelona està convençut que els de Maljkovic milloraran el nivell de joc respecte al primer partit. Navarro sembla que estarà en millors condicions físiques.

Actualitzat

Dusko Ivanovic ha advertit que la victòria del Winterthur FC Barcelona contra el Reial Madrid en el primer partit dels quarts de final de l'Eurolliga (72-58) "no és garantia" d'aconseguir l'accés a la final a quatre de Praga. El tècnic montenegrí ha assegurat que l'equip blaugrana sortirà a la pista del conjunt blanc disposat a jugar "com si fos el primer partit de la sèrie", ja que, segons Ivanovic, el partit serà "molt diferent" al que es va poder presenciar al Palau Blaugrana.

Finalment, l'entrenador del Winterthur Barça no té cap dubte que Juan Carlos Navarro, que en el primer partit de la sèrie no estava en les condicions més òptimes, "estarà millor".

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut