Eurolliga

El Winterthur Barça demana un miler d'entrades per a la Final Four de Praga

El Winterthur Barça busca el suport dels aficionats de cara a la Final Four de l'Eurolliga de la setmana que ve a Praga. Aquest dimarts, hi ha hagut una reunió a la capital txeca amb la presència de representants dels quatre equips classificats. L'objectiu, almenys el del Barça, és augmentar la xifra de 600 entrades que li corresponen oficialment. I és que el pavelló té una capacitat per a més de 18.000 espectadors.
A la trobada de clubs s'ha parlat de tot l'operatiu de la Final Four, és a dir, de l'arribada dels equips, entrenaments, hotels per a aficionats i escenari del partit. Pel Barça ha viatjat el director de seccions, Francesc Solanellas. Pel que fa al capítol d'entrades per a seguidors, tots els equips tenen 600 entrades assignades. Cap dels quatre finalistes té previst renunciar a les entrades, de fet el Maccabi i el Tau de Vitòria acostumen a desplaçar més aficionats. Segons ha pogut saber Catalunya Ràdio, el Barça podria arribar a les 1.000 entrades i fins i tot superar aquesta xifra si hi ha més demanda. Oficialment ja s'han esgotat totes les entrades, però moltes agències de viatge les han comprades per oferir un viatge complet, tenint en compte l'atractiu de Praga com a seu d'aquesta Final Four.

L'escenari del partit és el Sazka Arena, un dels pavellons més moderns d'Europa on s'acostuma a jugar a hoquei gel, l'esport més popular de Txèquia. Té una capacitat per a 18.000 persones, 2.400 seients de luxe, 66 llotges, i prop de 3.000 places de restaurant i cafeteria.

Els jugadors del Barça viatjaran dimecres de la setmana que ve a Praga. Dijous es farà una roda de premsa conjunta dels quatre equips. Tant al primer partit contra el CSKA, com a la final, si es classifica, l'equip blaugrana podrà jugar amb el seu primer uniforme. Passi el que passi, l'expedició del Barça tornarà dilluns a Barcelona.