El Wigan Athletic no passa per un bon moment econòmic (@LaticsOfficial)
Futbol internacional

El Wigan Athletic es declara en fallida

El club ha nomenat tres administradors, Paul Stanley, Gerald Krasner i Dean Watson, per intentar salvar la situació de l'equip, que a més podria enfrontar-se a una sanció per part de la lliga

Redacció Esport3Actualitzat

El Wigan Athletic, equip que milita a la Championship (Segona Divisió anglesa), s'ha declarat aquest dimecres en fallida. És el primer club d'Anglaterra que es declara en fallida des que va començar la crisi per la pandèmia del coronavirus. El club ha nomenat tres administradors, Paul Stanley, Gerald Krasner i Dean Watson, per intentar salvar la situació de l'equip, que a més podria enfrontar-se a una sanció per part de la lliga.
 
Krasner, qui va ser president del Leeds United, ha afirmat que l'objectiu actual dels administradors és assegurar que el club completi tots els partits d'aquesta temporada i "urgentment" trobar opcions que permetin salvar el Wigan Athletic i els llocs de feina de la gent que treballa al club.

"Òbviament la suspensió de la temporada del Championship durant tres mesos ha tingut un impacte important en el que ha passat al club", ha apuntat.

El Wigan ha passat per una muntanya russa d'èxits i fracassos en els últims anys, amb la consecució de la FA Cup el 2013 com a gran fita amb el tècnic català Robert Martínez a la banqueta. Dave Whelan va ser el propietari que va donar l'impuls al club, portant-lo des de la League Two (Quarta Divisió) fins a la Premier League. No obstant això, Whelan va vendre el club el novembre del 2018 a la corporació International Entertainment, amb base a Hong Kong.
 
Aquella temporada el club va aconseguir tornar a la Championship, la campanya passada es va salvar de manera ajustada, i en aquesta ocupa la catorzena posició de la classificació, després de guanyar els tres partits disputats des del reinici de la competició.

ARXIVAT A:
Coronavirus
Anar al contingut