El "We Are Water", dels germans Bruno i Willy Garcia. (Foto: Gilles Martin-Roget/BWR)
Vela

El "We Are Water" aprofita l'aturada del "Renault Captur" i assalta el quart lloc a la Barcelona World Race

Els germans Bruno i Willy Garcia avancen al "Renault Captur", mentre el "Neutrogena" i el "Gaes" lluiten per la segona posició

Actualitzat

El "We Are Water" ja és quart a la Barcelona World Race, després que Jörg Riechers i Sébastien Audigane hagin parat per reparar el timó del "Renault Captur".

Per la seva part, el "Gaes" i el "Neutrogena" són a només 9 milles de distància batallant pel segon lloc de la competició.

El "Cheminées Poujoulat" manté la primera posició a 1.200 milles de cap d'Hornos, la mateixa distància que el separa del "Neutrogena". Bernard Stamm i Jean Le Cam naveguen sota la influència d'una borrasca que els permet ser més ràpids, però els vents d'entre 35 i 40 nusos el poden posar en una situació complicada.

El "Renault Captur" podria veure's previsiblement superat també pel "One Planet, One Ocean & Pharmaton" dels catalans Aleix Gelabert i Didac Costa, que estan a només 100 milles.

L'"Spirit of Hungary", tot i que es troba en setè lloc, ha estat el vaixell més ràpid de les últimes 24 hores. L'"Spirit", de Nandor Fa i Conrad Colman, que navega a punt d'entrar en l'oceà Pacífic, ha reportat un problema amb el bloqueig de la vela major, que Colman ha hagut de reparar.

Anar al contingut