Hoquei patins

Definides les primeres semifinals de la Copa del Rei i de la Reina d'hoquei patins

Voltregà-Manlleu, primera semifinal femenina. En el quadre masculí, el Caldes ha eliminat el Lleida i es trobarà el Liceo a les semifinals de dissabte, després que els gallecs han eliminat el Voltregà a la pròrroga.

Redacció Esport3Actualitzat

El derbi osonenc entre el Voltregà i el Manlleu serà la primera semifinal de la Copa de la Reina a la Corunya (dissabte, 11.00). El Voltregà s'hi ha classificat després d'un duel vibrant, que ha necessitat una pròrroga per doblegar al Sant Cugat (3-1), que debutava a la competició. Aina Arxé ha avançat les blanc-i-blaves, que s'han trobat amb la rèplica de Laia Flores. Motxa Barceló ha desaprofitat un penal per al Voltregà, que ha decantat el partit al seu favor a la pròrroga gràcies als gols de Berta Tarrida i Judit Burgaya.  

El Manlleu, de la seva banda, ha eliminat el Telecable Gijón (6-4) en duel que ha vist un recital de María Díez, autora de quatre gols. Quan Nara López ha establert el 5 a 1, en el minut 11 de la segona part, l'eliminatòria semblava sentenciada. Les asturianes han entrat en el partit amb tres gols en quatre minuts, i el Manlleu ha hagut de patir fins al final. Un gol en l'últim minut de Nara López, quan el Gijón arriscava sense portera, ha establert el 6-4 definitiu.

El Caldes, a semifinals del quadre masculí

En el quadre masculí, el Caldes s'ha classificat per a les semifinals en un partit boig contra el Lleida Llista (5-4). Els lleidatans ha dominat la primera part amb autoritat i ha marxat al descans guanyant per 0 a 3, amb dos gols d'Oriol Vives i un altre de Bruno di Benedetto.

La reacció del Caldes ha estat fulgurant: Sergi Miras ha marcat l'1 a 3 amb només set segons, i als quatre minuts de la represa ja havia igualat l'eliminatòria gràcies als gols de Miras i Rovira. Quan el Lleida s'havia refet, els vallesans han culminat la remuntada fins al 5 a 3, amb les dianes de Roger Acsnesi i Álvaro Giménez. El Lleida, que ha fallat tres faltes directes i dos penals en aquesta segona part, ha posat la por al cos amb el 5 a 4 en el tram final.

@MarlonCatedra

El Deportivo Liceo serà el rival del Caldes, després de vèncer el Voltregà Stern-Motor per 3-2 en la pròrroga. El partit ha acabat amb un resultat de 2-2 al final dels 50 minuts i tot i que el Voltregà ha plantat cara de valent al Liceo, els gallecs han certificat l'accés a la semifinal de Copa dissabte.

Els de Manel Barceló han estat a punt de provocar l'eliminació de l'amfitrió, que ha patit durant al segona part, davant d'un Voltregà ferm i perillós en el contraatac que ha estat capaç d'igualar dos cops el resultat. En un final èpic en què l'equip català no ha pogut materialitzar un tret directe, el Liceo ha certificat la victòria davant d'un Voltregà que ha caigut amb el cap ben alt

 

 

 

Anar al contingut