Hoquei patins

El Voltregà disposarà de mascaretes transparents per tenir una comunicació més fluida

Berta Tarrida, una de les jugadores de l'equip, és sorda. L'ús de mascaretes dificultava la seva comunicació amb les companyes i el cos tècnic. Fins ara

Actualitzat

L'espai "Estic girat", dins el programa "Tot gira", de Catalunya Ràdio, es feia ressò setmanes enrere d'un problema que afectava el Voltregà femení. Una de les seves jugadores, Berta Tarrida, és sorda. Haver de portar mascareta pel protocol anti-Covid –excepte quan s'està jugant a la pista– dificultava la comunicació de la Berta amb l'entrenador o les companyes, ja que no podia llegir els llavis dels seus interlocutors.

La situació ha canviat després que el club, amb la participació del mateix espai de Catalunya Ràdio, ha trobat una solució que permetrà que la Berta es pugui comunicar a partir d'ara de manera fluida amb la resta de membres de l'equip. L'empresa Probex els ha fet arribar unes mascaretes transparents, que permeten la lectura dels llavis. Són mascaretes tèxtils perfectament homologades. El mateix "Tot gira" explicava el cas. I tant el club com la Berta han mostrat el seu agraïment.

 

 

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut