Miguel Ángel Lotina ha durat amb prou feines dos mesos al Vissel Kobe (@visselkobe)
Futbol

Miguel Ángel Lotina, destituït com a entrenador del Vissel Kobe

L'equip de Bojan, Iniesta i Samper és el cuer de la Lliga japonesa i necessita una reacció urgent

Jordi SunyerActualitzat

El Vissel Kobe ha anunciat la destitució de Miguel Ángel Lotina després que amb ell a la banqueta, l'equip s'ha situat a la cua de la classificació de la J-League. El tècnic basc va arribar a l'equip al mes d'abril i des d'aleshores ha obtingut només 2 victòries en 9 partits.  Takayuki Yoshida, que ja va ser entrenador de circumstàncies en dues etapes, tornarà a agafar l'equip. 

Vencedor de la Copa de l'Emperador el 2019 i de la Supercopa japonesa el 2020, a més de semifinalista de la Champions asiàtica el mateix any, el Vissel Kobe es troba en un dels moments més baixos dels últims temps. 

 

 

L'equip de Kobe compta amb tres jugadors amb passat barcelonista com són Andrés Iniesta, Bojan Krkic i Sergi Samper. Aquest últim no ha participat en l'última onada de resultats negatius ja que es troba lesionat de llarga durada des del març. Bojan encara no s'ha pogut estrenar en l'aspecte golejador, i Iniesta ha estat titular en la meitat dels partits i ha aportat dos gols, curiosament, en una de les victòries i en l'únic empat del Vissel Kobe.

 

La Champions, el salvavides

L'únic punt positiu per al Vissel és la Champions, on s'ha classificat per als vuitens de final com a primer de grup, però ara s'haurà d'enfrontar amb el Yokohama Marinos. O el que és el mateix, el líder contra el sorprenent cuer de la Lliga japonesa.

Anar al contingut