Guardiola i Brahim, quan van coincidir a Manchester
Guardiola i Brahim, quan van coincidir a Manchester
futbol

El vincle entre l'últim reforç anunciat pel Madrid i la família Guardiola

El malagueny Brahim ha viscut tres anys de creixement al Milan, on ha guanyat un Scudetto

Redacció Esport3Actualitzat

El Madrid reomple el rebost després que la setmana passada es coneguessin els adeus d'un titular com Benzema i tres habituals suplents, Hazard, Mariano i Asensio. Precisament, la baixa del mallorquí pot quedar reemplaçada per l'últim reforç anunciat pels blancs: Brahim Díaz.

El malagueny ha estat tres anys cedit al Milan, una etapa de creixement futbolístic que, a banda de fer-lo internacional, li ha permès guanyar un Scudetto. El primer que ha fet el mitja punta, que confia que Ancelotti compleixi la seva promesa d'assignar-li un rol important, ha estat renovar fins al 30 de juny del 2027.  

Amb 14 anys, Brahim va deixar les categories inferiors del Màlaga per fitxar pel Manchester City a canvi de 300.000 euros. Poc temps abans havia estat a punt de signar pel Barça. Tres anys més tard, a l'edat de 17, ja havia debutat a les ordres de Pep Guardiola, que sempre va destacar que al planter "cityzen" l'havien tingut "ben protegit".

Però aquest no era l'únic vincle entre el segon reforç madridista --després del retorn del lateral Fran García, fins ara al Rayo-- i el tècnic de Santpedor. I és que el primer representant del futbolista va ser, ni més ni menys, que el germà de l'entrenador, Pere Guardiola.

Anar al contingut