Futbol

El Vila-real vol amarrar la segona plaça amb una victòria davant el Getafe

El Vila-real rep aquest diumenge la visita del Getafe amb l'objectiu de refermar-se en la segona plaça de la Lliga (17 h). El conjunt de Manuel Pellegrini recupera Guille Franco, Tomasson, Pires i Javi Venta per afrontar un partit clau que en cas de triomf podria deixar tocat anímicament el seu màxim rival per ocupar el segon lloc, el Barça. Per la seva banda, el Getafe arriba a El Madrigal amb la necessitat de sumar els tres punts per allunyar-se del descens. L'equip de Laudrup, que té nombroses baixes per lesió i sanció, encadena sis jornades sense conèixer la victòria.

Actualitzat

Racing - Múrcia (17.00)

El Racing necessita la victòria per tornar a ser a dos punts de la zona Champions. L'equip càntabre, que afronta tres dels quatre partits que resten a El Sardienro, espera tornar al camí del triomf davant un Múrcia amb un peu i mig a Segona. L'única novetat a l'onze de Marcelino serà el retorn d'Óscar Serrano, després de complir un partit de sanció en l'última jornada. Per la seva banda, Javier Clemente no podrà comptar amb els sancionats De Lucas i Abel Gómez.

Sevilla - Valladolid (17.00)

Després de dues jornades consecutives sense conèixer la victòria, el Sevilla està obligat a sumar els tres punts per mantenir la il·lusió d'acabar la temporada en zona Champions. Manolo Jiménez recupera dos puntals defensius com són Escudé i Dragutinovic, però ha deixat fora de la convocatòria Poulsen per decisió tècnica. L'equip andalús tindrà al davant un Valladolid que ve de guanyar l'Almeria i que mirarà d'aconseguir la salvació definitiva amb un triomf al Sánchez Pizjuán.

Athletic - Mallorca (17.00)

Athletic i Mallorca s'enfronten a San Mamés amb l'objectiu d'intentar agafar l'últim tren cap a posicions europees. Els lleons, a més, volen encadenar el cinquè triomf consecutiu en una Catedral que espera amb il·lusió tornar a veure sobre el terreny de joc Gurpegi. Una de les novetats a l'onze de Joaquín Caparrós serà Fran Yeste, absent la darrera jornada per lesió. Per la seva banda, el Mallorca vol sumar el tercer triomf seguit lluny de Palma. Per aconseguir-ho, Gregorio Manzano recupera Ibagaza i Ramis, i segurià confiant en l'olfacte golejador de Güiza.

Almeria - Betis (17.00)

El derbi andalús de la jornada enfronta dos equips en situacions ben diferents. Així, l'Almeria busca el triomf per mantenir les seves opcions de jugar a Europa la temporada vinent, mentre que el Betis vol els tres punts per tenir gairebé assegurada la permanència i apropar-se al seu rival a la classificació. Paco Chaparro podrà comptar amb Mark González i Damià una vegada recuperats de les seves lesions, però perd Melli per sanció i José Mari per lesió.

Anar al contingut