Carlos Bacca ha fet el primer gol del Vila-real a Praga (EFE)
Lliga Europa

El Vila-real, la Reial Societat i l'Athletic guanyen i mantenen opcions intactes per estar als setzens de final

Els groguets s'han imposat al camp de l'Slavia de Praga (0-2), els donostiarres han guanyat el Vardar a Anoeta (3-0) i els bilbaïns es mantenen vius amb un triomf contra l'Oestersund a San Mamés (1-0)

El Vila-real ha sumat una victòria molt important al camp de l'Slavia de Praga per 0-2 que el situa com a líder en solitari del grup A i a un pas dels setzens de final de la Lliga Europa. Els groguets s'han avançat amb un gol de Carlos Bacca en el minut 15 després de culminar una gran jugada ofensiva amb una espectacular volea i han desaprofitat dues clares ocasions per sentenciar en les botes de Bacca i Pablo Fornals.

Després de perdonar en excés, el Vila-real ha acabat patint, però s'ha acabat emportant el triomf gràcies a un gol en pròpia porta de Simone Deli en el 89. Amb aquesta victòria, el conjunt groguet lidera el grup amb 8 punts, un més que l'Astana, que també s'ha imposat a domicili al camp del Maccabi de Tel Aviv.

Reial Societat, 3 - Vardar, 0

La Reial Societat s'ha imposat al Vardar macedoni per 3-0 a Anoeta i ha fet un pas de gegant per assegurar-se la classificació per als setzens de final de la Lliga Europa. Juanmi ha inaugurat el marcador en la primera part i en la represa, De la Bella i Bautista han arrodonit el triomf del conjunt d'Eusebio, que suma 9 punts en quatre jornades, un menys que el Zenit de Sant Petersburg, que ha sumat un agònic empat al camp del Rosenborg noruec.

Athletic Club, 1 - Oestersunds, 0

L'Athletic Club es manté viu a Europa després de sumar un treballat triomf per la mínima contra l'Oestersunds a San Mamés. Aritz Aduriz, en el minut 70, ha trencat l'empat inicial i ha donat tres punts d'or als bascos, que sumen la primera victòria a la competició europea. En l'últim minut, els lleons s'han quedat amb deu per l'expulsió de Núñez, però el resultat ja ha estat inamovible. El conjunt de Ziganda agafa aire i és tercer del grup J amb 5 punts i amb les opcions intactes de seguir lluitant per la classificació.