Futbol

El Vila-real s'enfrontarà amb l'Odense danès en la prèvia de la Lliga de Campions

El Vila-real ja coneix el seu rival en la prèvia de la Lliga de Campions després del sorteig que s'ha celebrat aquest divendres a la seu de la UEFA a Nyon. El conjunt groguet, que partia com a cap de sèrie, ha tingut sort i s'enfrontarà amb l'Odense danès, un dels rivals "a priori" més assequibles que li podien tocar. El partit d'anada es disputarà el 16 o el 17 d'agost al camp de l'equip danès i la tornada serà a l'estadi d'El Madrigal el 23 o 24 del mateix mes. El Vila-real, que ha esquivat rivals més complicats com l'Udinese, el Rubin Kazan o el Twente, necessita superar aquesta eliminatòria a doble partit per accedir a la fase de grups.

Actualitzat
El Vila-real haurà de superar l'Odense danès per accedir a la fase de grups de la Lliga de Campions, després de quedar emparellats amb els danesos al sorteig efectuat a la seu de la UEFA a Nyon.
Als groguets els ha somrigut fortuna perquè els podien tocar rivals de més entitat. A més, la tornada serà a casa. Tot i això, l'Odense ha protagonitzat una de les sorpreses de la fase de classificació de la Lliga de Campions en eliminar els grecs del Panathinaikos, empatant a casa i guanyant a Atenes.

Del sorteig efectuat a Nyon també destaquen els duels entre l'Arsenal i l'Udinese italià, i el Bayern de Munic, que haurà de superar el Zuric amb la tornada a Suïssa. L'Olympique de Lió francès haurà de superar els russos del Rubin Kazan en un altre duel de nivell.

Com s'ha fet durant les dues darreres temporades, en el sorteig s'han separat els equips que han guanyat la seva lliga dels altres, fet que ha permès veure duels de més nivell a la denominada "ruta de la lliga".

La resta de duels entre els campions de Lliga supervivents són aquests: Wisla Cracòvia (Polònia) - Apoel (Xipre), Maccabi Haifa (Israel) - Racing de Genk (Bèlgica), Dinamo de Zagreb (Croàcia) - Malmö (Suècia), Copenhaguen (Dinamarca) - Viktoria Plzen (República Txeca), BATE Borisov (Bielorússia) - Sturm Graz (Àustria).

D'altra banda, la fase prèvia de la resta d'equips ha quedat configurada de la següent manera: OB Odense (Dinamarca) - Vila-real, Twente (Holanda) - Benfica (Portugal), Arsenal (Anglaterra) - Udinese (Itàlia), Bayern de Munic (Alemanya) - Zuric (Suïssa) i Olympique de Lió (França) - Rubin Kazan (Rússia).

Rivals de la Lliga Europa

Pel que fa a l'Europa Lliga, els tres equips espanyols participants en aquesta competició jugaran una última eliminatòria prèvia a la fase de grups amb aquests enfrontaments: Athletic Club - Trabzonspor (Turquia), Hannover 96 (Alemanya) - Sevilla, i Atlètic de Madrid - Vitória Guimaraes  (Portugal). Els partits d'anada es disputaran el 18 agost i els de tornada el 25 del mateix mes.
Anar al contingut