Futbol

El Vila-real i el Sevilla es veuran les cares amb el Nàpols i el Porto als setzens de la Lliga Europa

El sorteig dels setzens de final de la Lliga Europa ha estat poc benèvol per als dos equips de la Lliga espanyola que es mantenen en competició. El Vila-real s'enfrontarà al Nàpols, tercer al "calcio", mentre que el Sevilla se les haurà amb el Porto, líder del campionat portuguès. El conjunt groguet, però, tindrà l'avantatge de jugar la tornada al Madrigal, mentre que els andalusos, classificats agònicament per aquesta ronda, obriran l'eliminatòria al Sánchez Pizjuán i la tancaran a O Dragão.

Actualitzat
El Vila-real tindrà un rival força dur però sabent que, ara per ara, són un equip difícil de batre. Caldrà veure com arriben els groguets a aquesta eliminatòria, però és cert que si mantenen el joc exhibit fins ara podran, d'una vegada per totes, superar el malefici dels setzens. I és que els de la Plana han caigut eliminats als setzens en les seves dues últimes participacions.

Els andalusos, per la seva part, s'han classificat per aquesta ronda amb moltíssims patiments i no són els favorits per accedir als vuitens. I és que no només s'estan mostrant molt irregulars sinó que s'enfronten a un rival d'entitat, el Porto, que és líder de la seva lliga i, a més, ho faran amb el factor camp en contra.

En cas de guanyar les seves respectives eliminatòries, el Vila-real s'enfrontaria al vencedor del Metalist-Bayer Leverkusen, mentre que el Sevilla ho faria al guanyador del PAOK de Salònica-CSKA Moscou.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut