Primera

El Vila-real i el Granada empaten en un partit boig (4-4)

Vuit gols, sis dels quals s'han vist a la segona part en un desenllaç frenètic. Meritori empat dels andalusos, que perdien per 4-2 a quinze minuts per al final

Partit boig el que s'ha viscut aquest dissabte a la nit entre el Vila-real i el Granada a l'estadi de la Ceràmica. El conjunt andalús, que acaba d'ascendir a Primera, ha jugat de tu a tu contra l'equip castellonenc. La primera part s'ha saldat amb un empat a 1 fruit dels dos penals xiulats als dos rivals. Santi Cazorla ha anotat pels locals i Fede Vico pels visitants.

A la segona part, al partit s'ha desfermat la tempesta de gols. Moi Gómez, en els primers compassos després del descans, ha enviat la pilota al fons de la xarxa i ha fet pujar el 2-1 en el marcador. Poc després, ha estat Darwin Machís qui ha tornat a empatar pels andalusos (2-2), però l'alegria ha durat ben poc perquè Gerard Moreno ha tornat a posar els de Calleja al davant amb el 3-2 després d'una gran centrada de Moi Gómez. Chukweze ha acabat d'arrodonir el que semblava una victòria del Vila-real amb el 4-2.

Però pel Granada encara no estava tot dit, i això que només faltava un quart d'hora per al xiulet final, i el veterà Roberto Soldado ha escurçat les distàncies (4-3). Finalment, en el minut 83, Antonio Puertas ha estat qui ha anotat el definitiu 4-4 rematant de cap un servei de córner.