Els jugadors del Maccabi celebren el gol de la victòria al camp del Vila-real (EFE)
Lliga Europa

El Vila-real es reserva contra el Maccabi de Tel Aviv i encaixa una derrota intranscendent (0-1)

Els groguets, que ja tenien el liderat i la classificació assegurades abans de l'última jornada, han reservat molts dels seus titulars pensant en el pròxim partit de lliga, contra el Barça

El Vila-real ha tancat la fase de grups de la Lliga Europa amb una derrota intrascendent contra el Maccabi de Tel Aviv. Els groguets, que ja tenien el liderat i la classificació assegurades abans de l'última jornada, han reservat molt dels seus titulars pensant en el pròxim partit de lliga contra el Barça.

Javi Calleja ha aprofitat que el partit era un tràmit per donar minuts als jugadors menys habitulals i alguns futbolistes del filial que han debutat amb el primer equip. Contra un equip de circumstàncies, el Maccabi ha tret profit de la poca tensió competitiva dels locals i ha sumat el seu primer triomf a la competició amb un solitari gol de Nick Blackman en el minut 60.