Els jugadors del Vila-real esperen repetir aquesta imatge a l'estadi Lluís II de Mònaco (Reuters)
Futbol

El Vila-real busca un triomf al camp del Mònaco per passar a la lligueta de la Champions

L'equip groguet, encara marcat per les nombroses absències, buscarà capgirar aquest vespre (20.45, TV3) l'1-2 de l'anada per ser en el sorteig de la fase de grups de dijous

Actualitzat

La temporada tot just acaba de començar, però es podria dir que el Vila-real juga aquest vespre (20.45, TV3) el partit més important de tot el curs o, si més no, un dels més importants. L'equip castellonenc ha de remuntar un 1-2 advers al Mònaco per ser en el sorteig de la Champions d'aquest dijous.

El Vila-real arriba al duel de l'estadi Lluís II amb moltes baixes i, a més, importants. No hi són, per exemple, els golejadors Bakambu i Soldado, tampoc el desequilibrant Txérixev o el pulmó Jonathan dos Santos. I serà dubte fins a última hora el capità Bruno Soriano, l'ànima de l'equip a la zona ampla.

Tot i aquestes restriccions, el tècnic de l'equip, Fran Escribà, diu que "estem capacitats per superar la situació". La resposta, aquest vespre, a prop de Montecarlo, localitat coneguda per acollir un dels casinos més importants d'Europa, i on el Vila-real es juga bona part de la temporada. 

Anar al contingut