El Vila-real celebrant la victòria (EFE)

El Vila-real, a vuitens gràcies a un gol de Fornals (1-1)

Les dues temporades anteriors, el Vila-real no passava d'aquesta ronda. Per sort, Bas Dost ha fallat en l'afegit una ocasió que hauria sentenciat l'eliminatòria a favor del l'Sporting.

El Vila-real ha patit per passar de ronda. A l'anada havia guanyat 0 a 1 al camp de l'Sporting de Portugal, però un gol de Bruno Fernandes al final de la primera part ha igualat l'eliminatòria.

Pablo Fornals, 10 minuts abans del final, ha fet el gol que ha classificat el Vila-real, que ha hagut de patir fins a l'últim minut perquè un gol dels portuguesos els hauria eliminat.

A banda del patiment per una victòria per la mínima, cal afegir la preocupació davant la gravetat que pugui tenir la lesió de Manu Trigueros al genoll: "És un tema de genoll i les primeres proves no ens han agradat, estem molt preocupats", ha confirmat el tècnic de Vila-real Javier Calleja.