Barça

El vicepresident esportiu del Betis confirma que el FC Barcelona ha preguntat per Dani Ceballos

Llorenç Serra Ferrer ha confirmat que, mentre es negociava el traspàs de Tello, el Barça es va interessar pel prometedor Ceballos

Actualitzat

El migcampista del Betis Dani Ceballos ha brillat amb llum pròpia en l'última Eurocopa sub-23 disputada a Polònia i ha estat nominat a millor jugador del torneig. Nombrosos mitjans havien recollit el suposat interès del Reial Madrid pel prometedor futbolista. N'hi havia d'altres, però, que es movien discretament.

Llorenç Serra Ferrer, vicepresident esportiu del Betis, ha negat cap mena de conversa amb els blancs, però sí que ha reconegut que, en el marc de les converses pel traspàs de Cristian Tello al club andalús, els blaugrana van preguntar per Ceballos. Serra Ferrer, que va entrenar el primer equip del Barça 31 jornades durant la temporada 2000-2001, els va donar bones referències.

Ceballos, segons ha admès Serra Ferrer, vol marxar del Betis a un club gran, i creu que ara és el seu moment. El club de Sevilla, per la seva banda, intenta renovar-lo, però no confia en les seves possibilitats d'aconseguir-ho.

Aquestes paraules del vicepresident esportiu del Betis han tret una mica de protagonisme a Cristian Tello en la seva presentació com a bètic. L'extrem ha assegurat que "tenia molta il·lusió per vestir aquesta samarreta des de nen". El Barça ha ingressat 4 milions pel seus traspàs, i podria rebre un altre milió en variables, i es reserva el dret de participar en una posterior venda dels drets de Tello.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut