Handbol

El Veszprém talla la bona ratxa del Barça Lassa a la Champions (29-26)

Els de Xavi Pascual han caigut en una de les pistes més complicades del campionat

El Barça Lassa ha tornat a la Lliga de Campions amb una derrota davant el Veszprém, en una de les pistes més complicades de la competició (29-26). Amb aquesta derrota el conjunt hongarès talla la bona ratxa de nou victòries consecutives al campionat europeu.

Barça i Veszprém han protagonitzat una primera part molt igualada. Un partit molt obert en què tots dos equips s'han anat intercanviant la iniciativa. Els hongaresos han tingut més la iniciativa que els blaugranes i la màxima diferència en el marcador en aquest primer temps ha estat de dos gols. El Barça no ha tingut gaire fortuna de cara a porteria i ha estavellat 8 pilotes al travesser i pals de la porteria, en aquest primer temps. Al descans, però, el Barça ha aconseguit empatar a 15 deixant-ho tot per decidir.

El segon temps ha estat pastat al primer. El Veszprém ha dominat el marcador exceptuant en l'empat a 22. El conjunt hongarès pràcticament no ha fallat de cara a porteria i ha intensificat la seva defensa. Han arribat a estar tres gols per sobre, en el 28 a 25, a sis minuts del final i amb pilota per als locals. El Barça ho ha intentat, però ha acabat perdent de tres a Hongria (29-26).

L'equip de Xavi Pascual ha trobat a faltar alguns dels seus lesionats, com el golejador Casper Mortensen. El serbi Nenadic i el noruec Tonnesen, amb 4 gols cadascun, han estat els millors per als hongaresos. Tot i la derrota, el Barça continua essent líder sòlid amb 18 punts dels 22 possibles. El Veszprém ara en suma 14.