Víctor García, jugador del Sabadell, durant un entrenament
SABADELL

El vestidor del Sabadell, "tranquil i unit"

Víctor García està convençut que el primer triomf pot arribar davant el Saragossa

Revoltat davant la sort. El vestidor del Sabadell, cuer de Segona, no veu el moment de jugar diumenge a La Romareda. Caldrà esperar fins les nou de la nit, però el grup d'Antonio Hidalgo confia que sigui el dia del primer triomf. La suspensió del partit contra l'Alcorcón va deixar l'equip sense la possibilitat d'esborrar a la Nova Creu Alta el dolor deixat per la desfeta a Albacete (3-0). Avui, senyals d'esperança per part d'un dels jugadors més destacats dels arlequinats, Víctor García:

El més important és que el vestidor està unit i tranquil. No ho amagarem: és un moment complicat perquè no arriba la primera victòria. Però estem en el camí. Hem de seguir creant oportunitats com fins ara i els gols arribaran.

Hi ha plena fe en els homes d'atac. Però també l'assumpció d'una assignatura pendent: cal allargar els bons minuts que ha tingut l'equip a cada partit:

Arribarem a La Romareda amb més descans que el Saragossa. Ells tenen molta categoria i, tot i que el joc és anàrquic, creen moltes superioritats. Però ara mateix ja no és tan important jugar a casa o fora. Ho intentarem.

Els aragonesos arribaran al matx amb el desgast del partit de Butarque contra el Leganés.