Nasser al-Khelaïfi en una imatge d'arxiu
Nasser al-Khelaïfi en una imatge d'arxiu
Futbol

El veritable motiu de la negativa de la Roma a jugar el Gamper

El Corriere dello Sport revela que el club romà va seguir indicacions de Nasser al-Khelaifi, president del PSG i de l'ECA

Redacció Esport3Actualitzat

Continua la controvèrsia al voltant de la sobtada negativa de la Roma a enfrontar-se amb el Barça en el torneig Joan Gamper, el 6 d'agost. Una informació del "Corriere dello Sport" assenyala que el responsable de la retirada de l'equip romà no és altre que Nasser al-Khelaifi. El president del Paris Saint-Germain ha protagonitzat durant anys una sonada rivalitat amb el Barça al camp i en el mercat de fitxatges, però, en aquesta ocasió, la seva acció no té res a veure amb el club parisenc, sinó amb el seu càrrec de president de l'Associació Europea de Clubs (ECA)

Al-Khelaifi hauria comminat la Roma a boicotejar el Barça perquè el club blaugrana és un dels tres impulsors de la Superlliga europea. El dirigent qatarià va ser un dels que més activament es van oposar al projecte de la Superlliga, i va fer costat a la UEFA de forma aferrissada, i en contra de Reial Madrid, Barça i Juventus. Ara, mesos després, mantindria des de l'ECA una oposició activa en contra dels tres clubs. Dan Firedkin, propietari de la Roma, va ser admès recentment com a membre del comitè executiu d'aquest organisme i per aquest fet es mostraria permeable a les pressions d'Al-Khelaifi.  

Mentre estudia si emprèn accions legals, el Barça busca un nou rival per a la cita del 6 d'agost. És d'esperar que trobi un adversari que no es deixi influir pel president del PSG i de l'ECA. 

 

 

   

Anar al contingut