Futbol internacional

El Veracruz es planta i el Tigres el planta

Els jugadors del Veracruz havien acordat amb el Tigres no moure's a l'inici del partit per reclamar els salaris pendents però els rivals, a mitja protesta, han donat per finalitzada l'acció reivindicativa

Cansats de no cobrar, els jugadors del Veracruz, de la Primera Divisió mexicana, s'han plantat i en els primers minuts del partit que han disputat aquest dissabte han permès que els rivals, el Club Tigres, campessin al seu aire pel terreny de joc.

La previsió inicial era que els futbolistes de tots dos equips es quedessin immòbils, però els jugadors del Club Tigres, després d'un minut, han donat per finalitzada la protesta i no han desaprofitat l'ocasió per enviar la pilota al fons de la porteria en dues ocasions davant d'uns rivals que es mantenien impassibles. Al final del partit, els futbolistes del Veracruz han dedicat un irònic aplaudiment als rivals que s'han acabat imposant per 3-1.