(EFE)
Handbol

El Vardar s'imposa al Veszprém (27-24) i s'emporta la seva segona Champions d'handbol

És el segon títol europeu per a l'equip que entrena el madrileny Roberto García Parrondo

Actualitzat

El Vardar és el nou campió d'Europa d'handbol, després de superar el Veszprém hongarès a la final de Colònia, per 27 a 24. Es tracta d'un triomf rotund per a un club que arribava a aquesta "final four" envoltat de problemes. La plantilla del Vardar fa mesos que no cobra, i tot i això, avui no han fallat davant d'un Veszprém que comença a viure aquestes finals a Colònia com una maledicció: ja han jugat quatre finals de la Champions i no n'han guanyat cap.

Tot i que el Vardar ha anat gairebé tot el partit al capdavant en el marcador, mai no ha pogut desenganxar-se d'un Veszprém que s'ha mantingut en el partit fins als últims minuts. Els macedonis del nord, però, s'han mostrat més contundents en els moments decisius, sobretot de la mà del brasiler Rogerio Ferreira (6 gols) i del letó Dainis Kristopans (4 gols) que han tingut un final de partit estel·lar.

La final d'avui ha estat també l'últim partit de tota una institució: l'exjugador del Barça Laszlo Nagy. L'hongarès, ara a les files del Veszprém, no s'ha pogut acomiadar amb un títol europeu.

Anar al contingut