FUTBOL

El VAR salva Alisson de l'expulsió dues vegades

El porter brasiler va rebre dues targetes vermelles, però el VAR va rectificar l'àrbitre en les dues ocasions

Redacció Esport3Actualitzat

Situació insòlita a l'Equador-Brasil de la fase de classificació per al Mundial de Qatar. El partit ha tingut de tot, també un gran protagonisme del VAR, que ha salvat de l'expulsió el porter Alisson Becker en dues ocasions.

La primera jugada polèmica ha estat al minut 27, quan el porter ha sortit a interceptar una pilota dividida i l'ha refusa a l'alçada del cap del seu rival. L'àrbitre li ha tret la vermella immediatament, però ha rectificat després d'anar-ho a veure a la pantalla. La sanció ha quedat en una simple targeta groga. 

L'escena s'ha repetit al temps afegit. L'àrbitre colombià Wilmar Roldán l'ha expulsat després d'una sortida de punys al temps afegit, però el VAR, de nou, li ha fet rectificar la decisió. 

Empat a un i retorn d'Alves

El partit, de la quinzena jornada de les eliminatòries sudamericanes per al Mundial de Qatar 2022, ha acabat amb empat a un. El Brasil s'ha avançat al minut 5 amb una diana de Casemiro i l'Equador ha empatat amb gol del defensa Félix Torres al minut 75. Dani Alves ha entrat al camp després de l'expulsió d'Emerson Royal i s'ha convertit en el tercer jugador amb més internacionalitats amb el Brasil, només al darrere de Cafú i Roberto Carlos. 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut