El VAR força l'empat en el Valladolid-Getafe (2-2)

Un penal molt dubtós en el minut 95 ha repartit els punts al José Zorrilla

Valladolid i Getafe s'han repartit els punts a casa, en un partit que no s'ha resolt fins al minut 95, quan el Getafe ha transformat un penal que li ha donat l'empat (2-2).

En la primera part, el Valladolid ha anat de menys a més. A poc a poc s'ha anat situant en el partit i, sent conscient de la seva necessitat de sumar els tres punts, s'ha relaxat i ha pogut plantar cara al conjunt de Getafe. Tot i això, el Getafe s'ha avançat en el minut 14 gràcies a una diana d'Arambarri. Els locals han aconseguit empatar el matx i recuperar la tranquil·litat abans del descans, en el minut 30 amb un gol de Guardiola.

El segon del Valladolid ha arribat de penal. L'àrbitre ha assenyalat la pena màxima després d'un refús d'Arambarri, que toca en el braç de Djené. Unal no ha fallat, i ha fet pujar el 2-1 en el marcador.

En el temps afegit, penal a favor del Getafe, ratificat pel VAR. Un penal molt dubtós, que Molina no ha fallat. Així doncs, el Getafe ha empatat en el minut 95 de partit, i ha deixat estupefactes els jugadors del Valladolid.