El Valladolid i la Reial Societat empaten a res al José Zorrilla

Els dos equips han disputat un partit molt igualat, marcat per les poques accions de gol dels dos conjunts

El Reial Valladolid i la Reial Societat han firmat un empat que consolida els locals a la part mitjana de la taula, i impedeix a l'equip basc seguir aspirant a la tercera posició.

Els dos conjunts han disputat un partit que ha estat marcat per la igualat i les poques accions de gol, fet que ha provocat que els porters dels dos equips hagin hagut d'intervenir en comptades ocasions.

La primera part deixava una única ocasió clara de gol, quan Pablo Hervías enviava la pilota al travesser.

Ja en la segona part, la Reial Societat ha estat qui més ha intentat anar a buscar el partit, guiada per Wilian José i Oyarzabal, però sense la fortuna del gol.

Per la seva part, el Valladolid ha tingut una ocasió molt clara en les botes de Sergi Guardiola, però Remiro ha aconseguit aturar l'u contra u.

El partit ha acabat amb dues últimes ocasions per part de la Reial Societat, però novament Oyarzabal no aconseguia perforar la porteria rival, i deixava el marcador amb el 0-0 amb què havien començat.