El València s'imposa amb autoritat a l'Sporting de Gijón amb dos gols en deu minuts (0-2)

Cada cop sembla més clar que el València està disposat a ser l'alternativa al Barça i al Madrid en la lluita pel títol de Lliga. L'equip d'Unai Emery ha fet un partit molt seriós al Molinón i s'ha imposat a l'Sporting amb dos gols als primers deu minuts: un de Topal i un altre de Soldado. Els asturians han trigat molt a refer-se i, quan han provat de retallar diferències, han topat amb el pal i amb les bones intervencions de César. La propera jornada els xes reben l'Athletic Club (TV3, dissabte, 22 h), mentre que l'Sporting viatja a Saragossa.

El València només han trigat deu minuts a deixar encarrilat el partit del Molinón. Ha estat el temps que han necessitat els d'Unai Emery per marcar dos gols que deixaven el matx molt difícil per a l'Sporting. Al minut 7, Topal ha enviat un cop de cap al fons de la xarxa a la sortida d'un córner i, tot seguit, Soldado ha culminat una gran acció col·lectiva per fer el 0-2. Un inici demolidor que ha deixat els asturians fora de combat. L'únic que han pogut fer fins al descans és evitar que el València ampliés la diferència, neutralitzant a empentes i rodolons un Juan Manuel Mata que ha demostrat que el seu estat de forma és espectacular.

La primera gran oportunitat de l'Sporting ha arribat al minut 58, quan Barral, amb tot a favor, ha enviat la pilota al pal. Poc després, al 65, el València ha pogut fer la sentència, però Juan Pablo ha desviat a córner la rematada de Pablo Hernández a boca de canó. En definitiva, el partit era més igualat i els de Manolo Preciado han somiat escurçar diferències, com al minut 69, quan César s'ha lluït en un fort xut de Rivera. Però el València s'ha defensat amb ordre i convicció. Sembla que hi ha almenys un equip disposat a plantar cara al Barça i al Madrid en la lluita pel títol de la Lliga 2010-2011.