El València perd contra el Manchester United a Mestalla tot i fer mèrits per endur-se el triomf (0-1)

Derrota injusta a Mestalla, on el València va caure davant el Manchester United (0-1). Des del xiulet inicial, l'equip xe va portar la iniciativa del partit, jugant a l'atac sense complexos i fent mèrits per avançar-se en el marcador. Els de Ferguson creaven perill al contracop i el mexicà "Chicharito" Hernández, en el minut 85, va superar César amb un xut ajustat i va donar el triomf als "diables vermells". En l'altre matx del grup C, el Glasgow Rangers va superar el Bursaspor turc (1-0) amb una diana de Naismith.

El València trigarà a oblidar un partit tan injust com el que va perdre davant del Manchester United. Més posessió de pilota i un plantejament ofensiu no van ser suficients per trencar l'entrallat defensiu que va disposar Sir Alex Ferguson. L'entrenador del United, amb les baixes que tenia de Rooney, Giggs o Valencia, va fer jugar en l'últim quart el mexicà Hernández, i el Chicharito va avisar primer amb una rematada al pal i, després, a cinc minuts per al final, va fer el gol de la victòria per al Manchester.

El València va veure trencada així una ratxa de tres anys sense perdre al seu camp en competició europea.