Lliga de Campions

El València no pot superar el Racing Genk (0-0) i el Chelsea derrota el Bayer Leverkusen (2-0)

El València va empatar 0-0 al camp del Racing Genk en la seva estrena a la fase de grups de la Champions. Els d'Unai Emery van dominar i van disposar de més ocasions i millors, però van ser incapaços de batre el porter local, Köteles. El central francès Rami, amb una xilena espectacular que es va estavellar al travesser, és qui va estar més a prop d'aconseguir-ho. En l'altre partit del grup E, el Chelsea va derrotar el Bayer Leverkusen per 2-0 amb dianes del brasiler David Luiz i de l'asturià Mata.

Actualitzat
L'empat al camp del Genk és un mal resultat pel València, perquè, vist el nivell del grup, amb Chelsea i Bayer Leverkusen, sembla obligat guanyar el campió belga a casa i a fora. A més, l'equip d'Emery va dominar i es va acostar amb perill a l'àrea rival, però va ser incapaç de marcar.

En la segona meitat semblava que els valencianistes acabarien amb la resistència del Genk, però no va ser així. Rami va estar a punt de protagonitzar el gol d'aquesta primera jornada de Champions, però la pilota va acabar picant al travesser. Una gran rematada que mereixia que acabés amb la pilota al fons de la porteria. El València, gran dominador, va tenir un ensurt en els últims minuts. Simaeys remata i el porter Diego Alves evita la derrota. Tot i els canvis, el València va acabar desinflat, sense força per trencar el 0 a 0 inicial.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut