Carlos Soler, en una jugada de l'Espanyol-València disputat dissabte (EFE)
Futbol

El València no posarà traves a la marxa de Carlos Soler i Gayá

Unes converses filtrades d'Anil Murthy, president del club, donen a entendre que estan planificant el futur sense els dos jugadors pretesos pel Barça

Actualitzat

L'ambient a l'entorn del valencianisme està força alterat per les filtracions d'unes converses d'Anil Murthy, el president del club, sobre diferents aspectes de l'entitat, que ha desvelat el diari Superdeporte. Entre d'altres, sobre les possibles sortides de Carlos Soler i de José Luis Gayá, dos dels jugadors pels quals el Barça ha mostrat interès.

De Carlos Soler, el València va desmentir-ne fa poc que estigués negociant el seu traspàs a l'equip blaugrana. Per les converses queda clar que l'actual directiva del club xe no s'oposarà a la seva sortida, però no a qualsevol preu. 

"Té clar des del principi de l'any que se'n va perquè té moltíssima ambició. Se l'hi ha de respectar. L'últim que vol és sortir malament del club. Vol que la seva família estigui bé i això ho respecto però....'porta'm una oferta'".  

En termes similars s'expressa Murthy pel que fa a José Luis Gayá, el capità del València. 

"Per a ell són molts anys aquí. M'encanta aquest noi, però s'ha de respectar la seva ambició de jugar amb la selecció i pujar a un equip de Champions. Quan li digui que aquest any fitxarem poc pensarà: 'Què estic fent jo aquí?'"

 

 

 

 

 

Anar al contingut