Kenan Kodro ha fet el gol de l'empat de l'Osasuna contra l'Eibar (EFE)

Els gols de la jornada 27 de Primera Divisió

L'Osasuna no passa de l'empat contra l'Eibar i s'enfonsa a la cua després d'encadenar una volta sense conèixer la victòria, l' Athletic Club s'adjudica el derbi basc; el Vila-real no falla a Vigo; Míchel s'estrena al Màlaga perdent contra l'Alabès; un gol de Griezmann dona els tres punts a l'Atlètic a Granada; el València i l'Sporting empaten un partit fluix.

L'Osasuna i l'Eibar han empatat a un en l'últim partit de la 27a jornada de la Primera Divisió que s'ha disputat a El Sadar. Els navarresos, que han jugat amb els segons cognoms a la samarreta per homenatjar les seves mares en el Dia Internacional de la Dona, encadenen una volta sencera sense conèixer la victòria i s'enfonsen encara més a la cua de la classificació. Després d'una primera part sense gols, els visitants s'han avançat per mitjà de Kike en el minut 72, però Kenan Kodro, en el 79, ha establert la igualada definitiva. Amb aquest resultat, l'Osasuna es manté com a cuer destacat amb només 11 punts i es troba a 14 de la salvació.

L'Athletic s'emporta el derbi basc

L'Athletic Club ha frenat la flamant Reial Societat d'Eusebio en el derbi basc que s'ha jugat aquest diumenge a Sant Sebastià (0-2). De passada, Valverde ha celebrat el seu primer triomf com a tècnic en aquest clàssic del futbol. Un gol de Raúl García en la primera part i una altre d'Iñaki Williams en la segona han posat de manifest el domini dels "lleons", que al final del partit han deixat passar moltes oportunitats per marxar d'Anoeta amb una golejada. La derrota fa perdre pistonada a la Reial Societat en la lluita amb l'Atlètic de Madrid pel quart lloc de la Lliga; cau fins al sisè. L'Athletic Club es consolida en el setè.

El Vila-real recupera el cinquè lloc

La derrota de la Reial Societat també ha beneficiat el Vila-real, que no ha fallat en la visita al Celta de Vigo (0-1) i ha recuperat el cinquè lloc. L'equip de la Plana n'ha tingut prou amb un gol de Soldado, de rebot en una jugada a pilota aturada, al minut 44. La resta del partit s'ha dedicat a administrar l'avantage, i se n'ha sortit sense deixar-se acomplexar pel domini dels locals. El Celta es queda a l'onzè lloc, però encara li queda un partit pendent contra el Reial Madrid.

Míchel debuta amb derrota

Michel no ha pogut estrenar-se com a entrenador del Màlaga amb un triomf. El nou tècnic dels andalusos ha vist com el seu equip perdia a casa davant de l'Alabès per 1 a 2 en el temps de descompte, quan els visitants jugaven amb un home menys. En el minut 38, Feddal ha avançat els bascos aprofitant la falta d'entesa entre Demichelis i Kameni en un córner. L'exblaugrana Sandro ha tingut l'empat en el minut 57, però ha xutat al pal. En el minut 70, Juan Carlos ha fet el gol del Màlaga. Un minut després, Feddal ha estat expulsat. Els de Michel no han sabut aprofitar la seva superioritat numèrica i, ja en el descompte, Edgar ha superat el marcatge de Demichelis per fer el definitiu 1 a 2.

Griezmann marca a temps

Un gol de cap del francès Antoine Griezmann en el minut 84 ha permès l'Atlètic de Madrid fer-se amb el tres punts en joc en la seva visita a un Granada (0-1) que es manté encallat en posicions de descens. Els andalusos han estat millors en una primera meitat amb poques ocasions de gol. En la segona part, els de Diego Simeone han estat més ambiciosos gràcies a l'entrada de l'argentí Ángel Correa. El gol de Griezmann a l'últim instant els permet mantenir la seva persecució del tercer classificat, el Sevilla.

Mal partit a Mestalla

El València i l'Sporting de Gijón han empatat (1-1) aquest dissabte a Mestalla en un partit desastrós. El resultat ha estat el més coherent després de l'exhibició de poques idees i pèssimes execucions que han ofert tots dos equips. Tot i així, els asturians han tingut el triomf a l'abast a partir del gol de Cop al minut 60, poc després que Parejo fallés un penal a favor del València. Ha semblat que els astres s'alineaven de cara als de Rubi, però, com els sol passar aquesta temporada quan van al davant, han perdut el cap al final. Munir, amb un cop de cap molt bombat, ha batut Cuéllar per l'escaire i ha donat esperances als xes en el minut 84. No han sabut, però, materialitzar res, i l'Sporting ha acabat rondant l'àrea d'Alves en els temps afegit, també sense èxit. La situació en la Lliga no canvia per a cap dels dos. El València seguirà 13è, i l'Sporting, 19è.