El València goleja el Rangers a Mestalla (3-0) i continua amb opcions a la Champions

El València va derrotar merescudament el Glasgow Rangers a Mestalla (3-0). L'equip xe va sortir decidit a portar la iniciativa i a tenir el control de la pilota. Tot i això, els escocesos creaven força perill al contracop. Els valencianistes van començar a respirar quan, al minut 32, Soldado feia el primer després d'una greu errada del porter McGregor. A la represa, en el minut 69, l'exdavanter del Getafe va tornar a marcar amb un xut creuat i Tino Costa va arrodonir el resultat al 88. En l'altre partit del grup C, golejada del Manchester United al camp del Bursaspor (0-3).

El conjunt valencianista ha fet un pas de gegant per accedir als vuitens de la Champions. La seva victòria ha estat molt important, davant un Rangers que fins aquest moment no havia perdut cap partit en aquesta fase de grups. Al minut vuit, Naismith va fer una gran jugada personal i el seu enverinat xut va tocar el pal esquerre de la porteria de César. La resposta dels locals no es va fer esperar i, en l'11, Mata, a boca de canó, va poder inaugurar el marcador, però el porter McGregor ho va evitar en una de les millors aturades de la nit.

Soldado obre la llauna

Però la pressió dels valencianista va tenir premi. Era el minut 32, quan curiosament McGregor va fallar en la sortida i Soldado, amb molta fortuna, va enviar l'esfèrica al fons de la xarxa. Un gol que va tranquil·litzar els aficionats locals, que no van omplir l'estadi de Mestalla, però que fins a aquell moment havien manifestat molt nerviosisme.

Després del descans, l'equip xe va posar la directa per sentenciar el partit. I ho va fer en el minut 69. Segon gol del València, segon gol de Soldado i Mestalla que respira tranquil, perquè la classificació de l'equip valencianista cada cop es més a prop. Abans d'acabar el matx encara es van veure dues ocasions més. La primera, del Rangers, amb un cop de cap al pal de Naismith. I la segona, en el 88, quan Tino Costa va fer el tercer i definitiu gol del València, que ara només guanyant el Bursarpor en el partit següent, també a Mestalla, ja tindria la classificació a la butxaca.