Copa

El València esclafa el Las Palmas i segella el pas als quarts de final de la Copa (4-0)

Un 'hat-trick' del recentment arribat en el mercat d'hivern Vietto i un gol de Maksimovic han deixat sense cap opció l'equip de Paco Jémez

Actualitzat

L'1-1 del partit d'anada pronosticava una eliminatòria oberta en el partit de tornada de vuitens de final de Copa entre el València i la UD Las Palmas, però, tan bon punt ha començat a rodar la pilota sobre la gespa, tot ha quedat en pronòstics perquè el conjunt xe s'ha fet amo i senyor del partit i ha passat per sobre de l'equip illenc (4-0).

A la mitja hora de joc, Lucián Vietto ha fet el primer en una jugada de tiralínies: escapada de Nacho Gil i centrada a Zaza, que remata de cap a boca de canó, però el porter del Las Palmas, Lizoain, rebutja com pot, però la pilota acaba caient als peus del davanter argentí i aquest no perdona (1-0).

A la represa, de nou Vietto ha fet diana amb un xut creuat al primer toc després de rebre una assistència mil·limètrica d'Andreas Pereira (2-0). Instants després, ha caigut el tercer: Maksimovic ha enviat una canonada espectacular des de fora de l'àrea que ha entrat per l'escaire (3-0).

Però la nit de Vietto encara no s'havia acabat i l'argentí ha fet posar dret tot Mestalla amb el quart gol del València (4-0) i és que ha enviat la pilota al fons de la porteria amb una vaselina des de gairebé el mig del camp. 

 

 

Anar al contingut