Moment en què la pilota travessa la línia de gol

El València, eliminat de la Youth League després que li han anul·lat un gol de penal legal

En el primer penal de la tanda llançat pel València la pilota ha entrat clarament, però l'àrbitre no ha concedit el gol

El València juvenil ha viscut aquesta tarda una situació frustrant quan s'ha vist eliminat de la Youth League després que l'àrbitre no concedís un gol en la tanda de penals perfectament legal.

L'equip valencianista rebia el Chelsea a partit únic en els vuitens de final de la competició. El temps reglamentari ha acabat amb empat (1-1) després que Jay Da Silva avancés l'equip anglès al minut 44 i Carlos Soler, de penal, empatés al cap de tan sols un minut.

El problema ha arribat a la tanda de penals per resoldre la classificació. El primer llançament del València, a càrrec d'Alberto Gil, ha entrat clarament a la porteria abans de tornar a sortir, però l'àrbitre ha estimat que havia tocat al pal i no ha concedit gol. Com que tota la resta de penals de la tanda han acabat en gol, s'ha donat al Chelsea per classificat davant la incredulitat de tots els presents.

El error és tan flagrant que fins i tot el Chelsea, al seu compte de twitter, ha reconegut que el penal era gol.