Futbol

El València descarta la incorporació de Dídac Vilà en no passar les proves mèdiques

El València ha descartat la incorporació de Dídac Vilà, argumentant que el català no ha superat sastisfactòriament la revisió mèdica. El club valencianista tenia previst presentar Dídac Vilà de forma immediata, però ja no ho farà i el jugador tornarà al Milan en busca d'un nou destí.

Actualitzat
El València ha descartat la incorporació de Dídac Vilà, argumentant que el català no ha superat sastisfactòriament la revisió mèdica. En un comunicat a la seva web, el club 'ché' no especifica la causa que l'ha portat a prendre aquesta decisió. El club valencianista tenia previst presentar Dídac Vilà de forma immediata, però ja no ho farà i el jugador tornarà al Milan en busca d'un nou destí.

Didac Vilà va arribar dimarts passat a València i va estar a les oficines del club, i fins i tot va arribar a visitar l'estadi de Mestalla.

Cazorla a prop de l'Arsenal

D'altra banda, Santi Cazorla és a un pas de fitxar per l'Arsenal. El club anglès està disposat a pagar al voltant de 20 milions d'euros pel traspàs. El Màlaga ha de fer caixa; per això ha permès al jugador viatjar a Londres, on ultimarà els detalls de l'operació i passarà el reconeixement mèdic.

Anar al contingut