Gary Neville, pensatiu durant l'últim entrenament de l'equip (EFE)
Futbol

El València convoca set jugadors del filial per al partit contra el Barça

Amb l'eliminatòria perduda, Gary Neville donarà oportunitats als més joves perquè les peces importants de l'equip descansin

Actualitzat

Gary Neville, tècnic del València, aprofitarà el partit de tornada de les semifinals de la Copa del rei per donar oportunitats als menys habituals i als joves del planter: fins a set jugadors del filial ha convocat el tècnic anglès, conscient que remuntar el 7-0 de l'anada és una missió impossible.

El tècnic anglès, fortament qüestionat per l'afició, ha confirmat en la roda premsa prèvia que el jove Fran Villalba serà titular al mig del camp. Segurament no serà l'únic jugador procedent del València B a l'onze inicial, ja que n'hi ha fins a 6 més en la convocatòria de 19 per al partit d'aquest dimecres (21.00). Dos d'ells, per cert, són catalans: el central Sergio Ayala, que havia jugat a les categories inferiors del Barça, és de Sant Feliu de Llobregat. El davanter Iban Salvador, que amb 20 anys ja és internacional amb Guinea Equatorial, és de l'Hospitalet.  

La convocatòria del València la formen: Ryan, Jaume; Vezo, Abdennour, Santos, Diallo, Gayà, Ayala, Caballo; André giomes, Bakkali, Danilo, Piatti, Fran Villalba, Tropi, Zahibo, Santi Mina, Negredo i Iban Salvador.

 

Anar al contingut