Futbol

El València continua sense atendre l'interès del Barça per Villa, i ara també pel jove Mata

El cas Villa continua estancat. Sembla que jugador i Barça han arribat a un acord i ara només cal que el València cedeixi. Una actitud que ara per ara el club xe no preveu. El Barça ha fet arribar l'oferta pel davanter asturià a través de Bancaja, l'entitat bancària que controla el València, conscient també de les urgències econòmiques que assolen l'equip de la ciutat del Túria. Manuel Llorente, el president valencianista, però, continua fent-se el despistat, tot i que podria veure com se li acumulen els problemes, ja que després del "no" de Ribéry al Barça, el club blaugrana comença a moure fitxa pel jove Mata.

Actualitzat
L'oferta del Barça és de 40 milions més les cessions de Martín Cáceres i Keirrison, però això no sembla haver seduït un València pressionat pels deutes econòmics. És per això que els blaugrana han aprofitat la delicada situació del club xe per presentar la seva proposta a través de Bancaja, i és també aquesta entitat qui està fent pressió perquè l'operació es tanqui al més aviat possible i permetre així que el València pugui fer front a la primera part del deute que té, xifrat actualment en 500 milions d'euros.

Manuel Llorente, president del València, però, continua desatenent l'interès dels catalans i demanant 50 milions. Tot i que, dijous, Llorente es mostrava rotundament contrari al traspàs davant dels micròfons per, després, afirmar que no sap on jugarà Villa la temporada vinent.

Interès per Mata


A més de Villa, el Barça comença a estar interessat en el també valencianista Mata. El desig de Ribéry per acabar vestit de blanc ha provocat que des la secretaria tècnica del club es busquin recanvis per la banda esquerra, i el jove del València és, ara, una de les prioritats. I també en l'òrbita del Barça, Rafa Márquez podria avui certificar la seva renovació fins al 2012.

Qui també podria segellar avui la seva renovació de Carles Puyol. El seu representant, Ramon Sostres, negocia avui la seva continuïtat a can Barça i, si no hi ha canvis d'última hora, el capità ampliarà el contracte fins al 2012. El defensa de la Pobla de Segur sembla que no augmentarà el seu estatus salarial, però incrementarà les primes per objectius.

Ribéry topa amb Van Gaal


Louis van Gaal només ha necessitat un entrenament, només un, per acabar amb la paciència de Franck Ribéry. En la tornada als entrenaments del Bayern de Munic, el davanter francès es va encarar amb l'entrenador holandès després que Van Gaal li va recriminar que marxés un moment de la sessió per canviar-se les botes. Al final de la sessió, Ribéry va ser taxatiu: "Decidit. Vull marxar".
Anar al contingut