Mike Tobey es desfà de la defensa d'un jugador del Khimki (EFE)
Eurolliga

El València Basket remunta contra el Khimki i culmina una setmana fantàstica (89-84)

El conjunt de Jaume Ponsarnau ha sumat contra els russos la quarta victòria en deu jornades i s'ha refet d'un mal inici de la lliga regular

Actualitzat

El València Basket està de ratxa a l'Eurolliga. El conjunt de Jaume Ponsarau ha guanyat el Khimki rus (89-84) i remunta posicions a la lliga regular. Després d'un mal inici, els valencians s'estan refent i ara ja acumulen quatre victòries en 10 jornades.

Els locals han començat desconnectats i han vist com els russos han agafat ràpidament un màxim avantatge de 16 punts (4-20). Però el València ha reaccionat i de la mà de Dubljelvic, que ha estat el més efectiu en atac, amb 18 punts i la bona direcció del base andorrà Quino Colom (12 punts i 11 assistències), ha estat capaç de capgirar el resultat advers i culminar una setmana fantàstica amb quatre triomfs en set dies.

Per la seva banda, l'Anadolu Efes ha assaltat la pista de l'Olimpia de Milà i s'ha situat com a líder provisional i en solitari a l'espera del que faci el Barça aquest divendres contra el Maccabi al Palau. Els turcs s'han imposat per 76 a 81 amb Larkin i Pleiss com a jugadors més destacats i lideren la classificació amb 8 triomfs i només dues derrotes.

Anar al contingut