Marcus Slaughter
Marcus Slaughter, en la seva època de jugador del Reial Madrid
Bàsquet

El València Basket presenta un últim recurs al TAD per la possible alineació indeguda de Marcus Slaughter

El club valencià va firmar l'acta sota protesta i va presentar recursos davant el jutge Disciplinari de l'ACB i el Comitè d'Apel·lació de la Federació Espanyola, que van ser rebutjats

Actualitzat
El València Basket ha presentat aquest dijous un recurs davant del Tribunal Administratiu de l'Esport (TAD) per una possible alineació indeguda de Marcus Slaughter, jugador del Reial Madrid, en el tercer partit de la semifinal de la Lliga Endesa. El club valencià ha destacat en el seu comunicat que ho fa "exercint el dret que li assisteix i seguint amb l'obligació de defensar els drets del club" i de la seva afició.
   
En aquest tercer partit de la semifinal, Slaughter no estava en l'acta inicial que van firmar els entrenadors de tots dos equips abans del partit, però va jugar el matx i va aparèixer en l'acta final del partit.
   
El València Basket va signar l'acta sota protesta i va presentar un recurs davant el jutge Disciplinari de l'ACB, que va ser rebutjat. Després d'aquesta primera negativa va acudir al Comitè d'Apel·lació de la Federació Espanyola, que també va rebutjar les seves al·legacions.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut