Marcus Slaughter a la línia de tirs lliures
Marcus Slaughter a la línia de tirs lliures
Bàsquet

El València Basket presenta un recurs per alineació indeguda de Slaughter en el tercer partit de semifinals contra el Reial Madrid

El Reial Madrid es va posar 2 a 1 en les semifinals de l'ACB davant del València gràcies a un triple providencial de Sergi Llull. El club valencià ha presentat recurs per una irregularitat en l'acta d'aquest matx.

Actualitzat

El València Basket ha presentat un recurs per alineació indeguda del pivot del Reial Madrid Marcus Slaughter en el tercer partit de les semifinals de la Lliga Endesa que va perdre en la pròrroga per 100 a 103. Segons denuncia el club valencià, el jugador madridista no estava inscrit inicialment en l'acta del partit, tot i que posteriorment va ser afegit. En el seu lloc hi va ser inscrit el jove Luka Doncic, que també hi era a la banqueta però no va jugar.

Segons la versió de l'ACB, la inscripció inicial de Doncic i no d'Slaughter és fruït d'una errada humana de la taula d'anotació. L'àrbitre principal del partit, Martín Bertrán, va detectar-la i la va notificar als dos equips durant el descans. Abans d'iniciar-se el tercer quart, l'acta va ser modificada per incloure Slaughter en el lloc de Doncic. La jove perla del planter madridista va viatjar amb l'equip com també va fer-ho el descartat Facundo Campazzo. Cap dels dos, però, no va fer ni la roda d'escalfament prèvia a la presentació dels equips.

El club valencià ha rectificat la versió de l'Associació de Clubs. En un comunicat afirma que va ser el seu entrenador, Carles Durán, el que va avisar l'àrbitre al descans que firmaria l'acta sota protesta per la no inscripció d'Slaughter. El València Basket recorda que, segons el reglament, cada entrenador ha de firmar l'acta abans del començament de cada partit per validar els jugadors del seu equip que participaran, i que Pablo Laso així ho va fer.

Els valencians, que perden 1 a 2 en aquesta sèrie de semifinal al millor de 5 partits, esperen que la resolució del jutge únic del Comitè Nacional de Competició, Juan Ramón Montero Estévez, arribi abans del quart partit d'aquest dijous (21:00, en directe a www.esport3.cat). El club també s'ha queixat de l'actitud partidista que en la seva opinió ha adoptat l'ACB davant aquests fets.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut