Champions

El València afronta tota una final per continuar a la Champions

El València té un partit molt complicat al camp de l'Ajax, però té l'avantatge que en depèn. Si és capaç de guanyar el partit, passarà als vuitens i com a primer de grup. Fa 7 anys que els valencianistes no ho aconsegueixen. En cas d'empat o derrota, en canvi, hauria d'esperar l'ensopegada del Chelsea a casa amb el Lilla.

Xavi LorenteActualitzat

Últim entrenament del València abans de volar a Amsterdam. Sense Cillessen ni Maxi Gómez, els valencianistes afronten tota una final per continuar a la Champions. Una victòria els donaria el primer lloc. Però quedarien fora de la fase següent si treuen un resultat pitjor que el que aconsegueixi el Chelsea davant el Lilla.

L'Ajax és líder del grup. Els holandesos es neguen a treure la calculadora. Amb un simple empat en tenen prou per acabar primers, però saben que una derrota els podria enviar a jugar la Lliga Europa.

Quincy Promes, màxim golejador de l'Ajax, es perdrà la cita per lesió. Els holandesos no les tenen totes després de perdre l'últim partit de Lliga davant el Willem II a casa. Tota una referència per al València.

 

Anar al contingut