Guardiola, en un moment del partit (EFE)
Futbol Internacional

El United sorprèn el City i talla la ratxa de 21 victòries consecutives dels de Guardiola

Els gols de Bruno Fernandes i Luke Shaw donen els tres punts als "red devils" al derbi de Manchester

El Manchester United ha profanat l'Etihad Stadium i ha posat fi a la ratxa històrica del City. Els de Guardiola s'han quedat en 21 victòries consecutives, tota una fita molt difícil d'igualar. Malgrat la derrota, els "citizen" segueixen líders de la Premier League a 11 punts dels seus veïns, els "red devils", segons a la Lliga.

El derbi de Manchester s'ha decantat molt aviat. Només s'havien disputat 2 minuts quan Bruno Fernandes ha fet el primer gol des del punt de penal. Amb el 0-1 s'ha arribat al descans. A la represa, el United ha tornat a ser igual de ràpid a marcar. Luke Shaw s'ha tret de la màniga una gran jugada per fer el definitiu 0-2.