Polèmic viatge en avió del Manchester United (Reuters)
Futbol Internacional

El United agafa un vol de deu minuts per viatjar a Leicester

El desplaçament dels 'red devils' ha provocat moltes protestes i el club s'ha defensat afirmant que hi havia un accident de trànsit a la carretera que uneix les dues ciutats

Redacció Esport3Actualitzat

El Manchester United és al centre de la polèmica. El motiu és un viatge en avió de tan sols 10 minuts. El conjunt 'red devil' ha utilitzat el transport aeri per desplaçar-se fins a Leicester, una ciutat que es troba a uns 160 quilòmetres de Manchester. Davant l'allau de crítiques per la gran contaminació que això comporta, el conjunt s'ha defensat argumentant que el trajecte s'ha dut a terme d'aquesta manera per "circumstàncies operacionals".

Segons explica el club, la carretera que uneix les ciutats de Manchester i Leicester tenia una gran retenció a causa d'un accident de trànsit. En condicions normals, el United s'hauria desplaçat en autobús. El United també ha volgut aprofitar l'ocasió per recordar les accions que realitzen a favor del medi ambient, com l'ús d'energia renovable en les instal·lacions del club. 

Victòria del Leicester

El conjunt de Solksjaer ha sumat una nova derrota i ja acumula tres partits consecutius sense conèixer la victòria. Els mals resultats de les últimes jornades ha fet que el United caigui a la cinquena posició de la Premier League. Els 'red devils' es queden a cinc punts del primer classificat, el Chelsea.

Anar al contingut