Bartomeu prendrà possessió del càrrec de president aquest dilluns (EFE)
Barça

El traspàs de poders i la presa de possessió de Bartomeu com a nou president seran aquest dilluns a les 19.00

Després del tradicional traspàs de poders, el president electe del FC Barcelona presidirà la primera reunió ordinària de la nova junta directiva

Actualitzat

Aquest dilluns es farà l'acte de presa de possessió de Josep Maria Bartomeu com a nou president del FC Barcelona per als pròxims sis anys. La comissió gestora, presidida per Ramon Adell, traspassarà els poders a la nova junta de Bartomeu a les set de la tarda. Adell i Bartomeu es faran una sessió fotogràfica davant l'escut de les oficines del club i, a continuació, el president electe presidirà la primera reunió ordinària de la nova junta directiva. En acabar, el club emetrà un comunicat amb els detalls dels acords de la trobada.

Amb la seva contundent victòria a les urnes, Bartomeu ha aconseguit acabar amb l'argument dels que li retreien ser un president que no havien escollit els socis. Ahir el van votar un 54% dels que van exercir el dret a vot; una victòria, doncs, per majoria absoluta. A partir de demà, Bartomeu haurà de començar a treballar, amb temes importants sobre la taula, i després viatjarà als Estats Units per incorporar-se a la gira americana de pretemporada del primer equip.

Anar al contingut