Espanyol

El traspàs d'Agüero encén les alarmes pel futur d'Osvaldo

Tot i que encara no és oficial del tot, la venda de Sergio "Kun" Agüero al Manchester City per part de l'Atlètic de Madrid ha fet saltar les alarmes a l'entorn de l'Espanyol pel futur del davanter periquito Pablo Daniel Osvaldo, molt ben posicionat en la llista de candidats per substituir l'internacional argentí en el bloc madrileny. La direcció esportiva de l'Espanyol ja ha advertit moltes vegades que volen que el seu futbolista estrella segueixi i fins i tot han rebutjat fa setmanes ofertes del Fulham i el mateix Atlètic de Madrid de 15 i 17 milions d'euros respectivament. Però la venda del Kun al City per 45 milions canvia l'escenari.
L'Atlètic de Madrid està capacitat ara per presentar una oferta suculenta a les oficines de Cornellà-el Prat. En qualsevol cas, el possible traspàs d'Osvaldo no es tancaria per menys de 20 milions. El club català insisteix que no té necessitat de vendre, però l'operació ajudaria les arques de l'Espanyol.

L'afició de l'Espanyol és conscient del perill que suposa per als seus interessos l'adéu d'Agüero, camí de la Premier anglesa. Durant el Trofeu Ciutat de Barcelona davant Boca Juniors, la grada blanc-i-blava va demanar constantment al davanter que es quedés la temporada que ve.

Les paraules d'Osvaldo al final del partit de Cornellà-el Prat no van contribuir a la tranquil·litat dels seguidors periquitos: "Estic molt content aquí per l'afecte de la gent. Tinc contracte amb l'Espanyol i m'encantaria quedar-me, però no sé què passarà aquests dies perquè no depèn només de mi".