Barça

El trasllat a Montjuïc li costarà al Barça entre 15 i 20 milions d'euros

El Barça i l'Ajuntament de Barcelona han formalitzat aquest matí l'acord pel qual el club blaugrana podrà jugar a Montjuïc durant la temporada 2023-2024

Actualitzat

Barça i Ajuntament de Barcelona han oficialitzat aquest matí a l'Estadi Olímpic Lluís Companys l'acord que preveu que l'equip blaugrana hi jugui els seus partits la temporada 2023-24. En aquest acte, Laporta ha explicat que el club calcula que el trasllat els costarà entre 15 i 20 miliions d'euros. Aquesta xifra inclou el preu del lloguer i també les obres d'adequació que es faran dins de l'estadi, per exemple als vestidors i a la zona de premsa. D'aquests 15-20 milions, n'hi ha 4'5 que es destinaran a millorar l'accessibilitat a la muntanya màgica, una inversió en què també participarà l'Ajuntament de Barcelona. Entre altres coses, es millorarà i reforçarà el transport públic i es dissenyarà un servei de llançadores per fer que el trasllat del soci i abonat culer sigui el mes còmode possible. Laporta també s'ha mostrat confiat que el club sabrà trobar la manera de compensar la davallada d'ingressos que es generaran els dies de partit. 

Descartat un trasllat aquesta mateixa temporada

En aquest sentit, el president blaugrana ha descartat del tot que l'equip vagi a Montjuïc ja la temporada que ve, malgrat que l'estadi de Montjuïc ja podria acollir-lo i malgrat, també, que ja hi haurà obres a la primera graderia del Camp Nou.

"Està descartat perquè és un any que necessitem protegir el compte de resultats. I protegir el compte de resultats són els ingressos que tenim en un estadi de 100.000 espectadors"

El Barça establirà un sistema de rotació per als socis

L'estadi Lluís Companys té capacitat per a uns 55.000 espectadors. I el president del Barça ha dit com s'ho farà el club per gestionar-ho.

"Tots els socis i sòcies i abonats que vulguin venir a l'Estadi ho faran per un sistema democràtic i que tots puguin venir per rotació, intentant que el màxim de barcelonistes possible puguin tenir accés a l'Estadi Olímpic"

D'altra banda, Laporta també ha dit que aquesta setmana s'activarà la primera palanca econòmica, la dels drets televisius.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut